GOSSIP

H Jennifer Lopez έβαλε το πιο σέξι ροζ φόρεμα στα βραβεία ΑΜΑs [εικόνες]

Πριν λίγες ώρες έγινε η λαμπερή τελετή απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων 2018 (AMAs) και αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις με την εκθαμβωτική και σέξι εμφάνισή της ήταν η Jennifer Lopez.

H πασίγνωστη τραγουδίστρια και ηθοποιός, πρόσφατα γιόρτασε τα 49α γενέθλια της και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της βραδιάς, χωρίς να έχει πλάι της τον σύντροφό της Alex Rodriguez και άφησε τους πάντες άφωνους με το σέξι ροζ φόρεμά της, με το αβυσσαλέο ντεκολτέ και το μεγάλο σκίσιμο που αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της.


Η JLo όχι μόνο έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί της χθεσινής λαμπερής βραδιάς των AMAs στο Λος Άντζελες, αλλά ανέβηκε και στη  σκηνή φορώντας μια αστραφτερή ολόσωμη φόρμα και παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι που δημιούργησε για το soundtrack της νέας της ταινίας  Second Act. Η ταινία (στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια και οι Milo Ventimiglia και Vanessa Hudgens) είναι μια ρομαντική κωμωδία που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο. 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!