GOSSIP

Γιατί ο Donald Trump θύμωσε με την Taylor Swift ;

Κάτι έκανε η πασίγνωστη ποπ σταρ και ο Αμερικανός Πρόεδρος όχι μόνο θύμωσε αλλά δήλωσε δημόσια πως πλέον η μουσική της του αρέσει λιγότερο!

H 28χρονη τραγουδίστρια στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ απέφυγε να φανερώσει τις πολιτικές της πεποιθήσεις, αλλά τώρα άλλαξε γνώμη.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν απέφυγε να στηρίξει την Hilary Clinton και αυτό παρερμηνεύτηκε ως πιθανή υποστήριξη στον ρατσιστή και μισογυνιστή πρόεδρο Trump.και μάλιστα υπήρξαν μέχρι και δηλώσεις αγάπης για το πρόσωπό της από μια ομάδα λευκών εθνικιστών που την αποκαλούσαν "Άρια Θεά". Όμως η Taylor Swift τους μήνυσε.

Ωστόσο, με αφορμή τις μεσοπρόθεσμες εκλογές  που θα γίνουν στις ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια έκανε ένα σπάνιο post στο instagram, στο οποίο δήλωσε με πρωτόγνωρη σαφήνεια την πολιτική της τοποθέτηση και σίγουρα δεν φαίνεται να στηρίζει τον Trump και τους συντηριτικούς.

Η τραγουδίστρια δήλωσε την αντίθεσή της στον συστημικό ρατσισμό και τις διακρίσεις, και την ένθερμη υποστήριξή της στην LGBT κοινότητα και στο φεμινιστικό κίνημα. Και μάλστα αναφέρθηκε και στις εκλογές και συγκεκριμένα στις εκλογές για την εκλογή γερουσιαστή στο Tenessee και μίλησε δημόσια ενάντια στην υποψηφιότητας της Marsha Blackburn, που ανήκει στους Συντηρητικούς. Η Taylor ονίζει ότι παρόλο που υπάρχει γυναίκα υποψήφια, δε θα την υποστηρίξει, καθώς η συγκεκριμένη δεν έχει τις ίδιες αξίες με την Taylor, και προτρέπει τους ψηφοφόρους να μελετούν προσεκτικά πριν αποφασίσουν ποιον θα ψηφίσουν.

"Δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιον που δεν προτίθεται να παλέψει για την αξιοπρέπεια όλων των Αμερικάνων, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματός τους, το φύλο τους και το ποιον αγαπούν" έγραψε χαρακηριστικά.

Μάλιστα ο ίδιος ο Donald Trump κλήθηκε να σχολιάσει την έμμεση στήριξη της Swift στους Δημοκρατικούς και τα όσα έγραψ η διάσημη τραγουδίστρια για την υποψήφια γερουσιαστή που στηρίζει ο Trump και ο Αμερικανός πρόεδρος είπε "Είμαι σίγουρος πως η Taylor Swift δεν έχει να χρεώσει κάτι, ούτε ξέρει τίποτα για αυτή (την Marsha Blackburn)" και πρόσθεσε  "Ας πούμε πως τώρα η μουσική της μου αρέσει λιγότερο κατά ποσοστό 25%!"

Και γιατί έχει τόση σημασία ποιον θα στηρίξει η Taylor Swift στις εκλογές; Μα γιατί έχει πάνω από 112 εκατομμύρια followers μόνο στο Instagram και έναν... στρατό από φαν που την θεωρούν το απόλυτο είδωλο και μιμούνται ό,τι κάνει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!