GOSSIP

H Kate Hudson μας έδειξε την πανέμορφη νεογέννητη κόρη της [εικόνα]

Τρισευτυχισμένη είναι η Kate Hudson, η διάσημη ηθοποιός και κόρη της σταρ Goldie Hawn, αφού μόλις πριν από λίγες μέρες απέκτησε το τρίτο της παιδί.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ γέννησε στις 2 Οκτωβρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον μουσικό Danny Fujikawa. Και αυτή είναι η πρώτη φορά που η Kate αποκτά κόρη, αφού έχει ήδη αποκτήσει δυο γιους: τον 14χρονο Ryder από το γάμο της με τον μουσικό Chris Robinson και τον 7χρονο Bingham, τον οποίο έχει αποκτήσει από το δεσμό της με τον επίσης μουσικό Matt Bellamy.

Η ίδια η Kate ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες μέσω Instagram τη γέννηση της κόρης της και το όνομά της. Η μικρή λέγεται Rani - Rose και η Kate εξήγησε πως το όνομα Rani είναι για να τιμήσει τον πατέρα του συντρόφου της, (και παππού της μικρής) που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

 

Και τώρα η Kate θέλησε να μας δείξει την κόρη της και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του μωρού με έναν φιόγκο στο κεφάλι και τα likes πέφτουν κατά χιλιάδες (μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τo 1 εκατομμύριo likes)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!