GOSSIP

Ο Βαλάντης έστειλε ένα μήνυμα μετά το χειρουργείο που έκανε [βίντεο]

Ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης, πρόσφατα χρειάστηκε να κάνει ένα χειρουργείο για την αφαίρεση όγκου από το νεφρό του και όλα πήγαν καλά και ο Βαλάντης με το χαμόγελο στα χείλη έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram.

Θυμίζουμε πως ο Βαλάντης, πριν λίγες ημέρες είχε εξομολογηθεί σε τηλεοπτική εκπομπή, πως τυχαία ανακάλυψε τον όγκο, όταν χρειάστηκε να κάνει ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης.

Τελικά έκανε το χειρουργείο και τώρα είναι ξανά χαμογελαστός και έγραψε στο Instagram "Ευχαριστώ πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μου στείλατε !!
See you soon..." ενώ παράλληλα δημοσίευσε ένα βίντεο που τον δείχνει να είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου και να έχει πλάι του, τους γιατρούς του και αναφέρονται τα ακόλουθα: «Καλημέρα σας! Ξέρω ότι ανησυχείτε πάρα πολύ, αλλά με τον γιατρό που με εγχείρησε και τον συνεργάτη του, έχουμε πάει πάρα πολύ καλά. Θα σας τα πει ο γιατρός. Από μένα μην ανησυχείτε, είμαι πάρα πολύ καλά».

Από την πλευρά του ο  γιατρός του τραγουδιστή είπε πως: «Ο Βαλάντης υποβλήθηκε σε μία εγχείρηση στο νεφρό. Είχε ένα τυχαίο εύρημα, ένας όγκος στον δεξιό νεφρό. Υπεβλήθη σε μερική νεφρεκτομή χωρίς τομές, τα πήγε περίφημα και αύριο παίρνει εξιτήριο. Έχει θεραπευτεί πλήρως κι ευτυχώς που δεν άκουγε τους διαφόρους που του έλεγαν διάφορα».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!