GOSSIP

Θα υπάρχει μια ηχηρή απουσία στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας [εικόνα]

Μετά τον μεγαλειώδη πριγκιπικό γάμο του Harry και της Meghan, η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζεται να παντρέψει ένα ακόμη εγγόνι της: την πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης.

Η ξαδέλφη του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William, σε λίγες μέρες θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον πρώην μπάρμαν Jack Brooksbank και αναμένεται να είναι ολόλαμπρος.


Ο γάμος θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου στο παλάτι του Windsor (στο ίδιο παρεκκλήσι όπου πριν λίγους μήνες έγινε ο γάμος της Meghan Markle) και σύσσωμη η βρετανική βασιλική οικογένεια αναμένεται να είναι εκεί... αν και τώρα έγινε γνωστό πως θα υπάρχει και μια ηχηρή απουσία.


Ποιο είναι το μέλος της βρετανική βασιλικής οικογένειας που δεν θα παραστεί στο γάμο; Η Καμίλα, η σύζυγος του Καρόλου και Δούκισσα της Κορνουάλης. Και με το που έγινε γνωστό πως η Καμίλα δεν θα συνοδεύει τον Κάρολο στο γάμο, άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες πως οι σχέσεις της Καμίλα με την ανιψιά της δεν είναι και οι καλύτερες.


Ωστόσο κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει, αφού πηγές από το παλάτι αναφέρουν πως η Καμίλα δεν θα πάει στο γάμο γιατί εδώ και πολύ καιρό είχε υποσχεθεί να επισκεφτεί στις 12 Οκτωβρίου ένα σχολείο στη Σκοτία και δεν θέλει να απογοητεύσει τα παιδάκια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!