GOSSIP

Η Αθηνά Οικονομάκου λίγο πριν το γάμο της πήγε να το... σκάσει; [εικόνα]

Σήμερα θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος της ηθοποιού Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου και λίγες ώρες πριν τη γαμήλια τελετή μπήκαν... περίεργες σκέψεις στο μυαλό της νύφης.

Η Αθηνά και ο Φίλιππος είναι μαζί εδώ και χρόνια και έχουν αποκτήσει και ένα μικρό αγοράκι, τον Μάξιμο.


Και τώρα το λαμπερό ζευγάρι, παρέα με καλούς φίλους και συγγενείς θα παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο (ήδη έχουν κάνει πολιτικό γάμο στο Γύθειο) που θα γίνει σήμερα στη Μύκονο.


Και η Αθηνά, προφανώς έχει μεγάλα κέφια και εδώ και μέρες μετρά αντίστροφα για να φτάσει η μέρα του γάμου της. Τώρα όμως, λίγες ώρες πριν φορέσει το νυφικό που δημιούργησε για την Αθηνά η Σήλια Κριθαριώτη, η γνωστή ηθοποιός, με χιουμοριστική διάθεση ρώτησε τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της στο Instagram, αν προλαβαίνει να το σκάσει και πρόσθεσε και hashtags με τον τίτλο της γνωστής ταινίας "Η Νύφη Το' Σκασε" και ανέβασε και δυο αστείες φωτογραφίες.


Στην μία η Αθηνά είναι μόνη της ξαπλωμένη στην άμμο και μοιάζει να είναι σε απόγνωση και στην άλλη, οι φίλες της προσπαθούν να την συγκρατήσουν να μην φύγει, ενώ πλάι στις φωτογραφίες η Αθηνά έγραψε: "Μάλλον δεν προλαβαίνω να φύγω εεε???"


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!