GOSSIP

Αυτή η πόζα του The Rock δείχνει πως είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς στον κόσμο [εικόνα]

Μπορεί για χρόνια ο Dwayne Johnson να έδινε μάχες ως παλαιστής, μπορεί τα στιβαρά του μπράτσα να του χάρισαν σκληροτράχηλους, πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες δράσης, αλλά στην πραγματική ζωή ο The Rock έχει μια τρυφερή καρδιά - μάλαμα!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που παραμένει για χρόνια στη λίστα των πιο αξιαγάπητων χολιγουντιανών σταρ στον κόσμο και διαθέτει έναν απίστευτο στρατό από εκατομμύρια followers που τον αποθεώνουν στα social media.


Και τώρα με μια νέα φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, o Dwayne Johnson έκανε τους πάντες να μιλούν για το πόσο γλυκός και τρυφερός πατέρας είναι.


Θυμίζουμε πως ο Dwayne στα 46 του χρόνια έχει αποκτήσει τρεις κόρες: την 17χρονη Simone, την μόλις 5 μηνών Tiana και την 2 ετών Jasmine και συχνά έχει δείξει πόσο λατρεύει όλες τις κόρες του.


Όμως αυτό που μας έδειξε πως κάνει με την κορούλα του Jasmine πραγματικά συγκίνησε πολλούς.


Σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram βλέπουμε πως ο Dwayne αφήνει την 2 ετών Jasmine (χαϊδευτικά τη φωνάζει Jazzy) να του κάνει... μανικιούρ. Μάλιστα ο σταρ δημοσίευσε και τον ακόλουθο διάλογο που είχε με την κόρη του: 


Έλα να δώσεις ένα φιλάκι στο μπαμπά που πρέπει να πάει για δουλειά
Μα μπαμπά πρέπει να βάψεις τα νύχια σου
Σόρι μωρό μου ο μπαμπάς πρέπει να πάει στη δουλειά...


Και ο Rock συνεχίζει με το να λέει πως η κόρη του τότε τον κοιτάζει με τα υπέροχα μπλε μάτια της που είναι ίδια με αυτά της μαμάς της και καταλήγει


"Έχεις δίκιο ο μπαμπάς πρέπει να βάψει τα νύχια του".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!