GOSSIP

Δεν φαντάζεστε τι τρώνε τα μόλις 15 μηνών δίδυμα του ζεύγους Clooney

H Ella και ο Alexander, τα δίδυμα που απέκτησε το ζεύγος Clooney είναι πλέον 15 μηνών και η ζωή τους θυμίζει αυτή που ζουν τα πριγκιπόπουλα.

Τα παιδιά του χολιγουντιανού σταρ και της δικηγόρου που έχει εξελιχθεί σε fashion icon, μεγαλώνουν μέσα στη χλιδή και μάλιστα έχουν σεφ που ετοιμάζει ειδικά γεύματα για αυτά.
Και φυσικά τα γεύματα τους δεν είναι σαν αυτά άλλων παιδιών, αλλά έχουν στοιχεία της ιταλικής κουζίνας που τόσο λατρεύουν οι γονείς τους.

Η σεφ του διάσημου ζεύγους,η 33χρονη  Viviana Frizzi, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ετοιμάζει ειδικό μενού για τα δίδυμα που περιλαμβάνει σολομό, ριζότο ντομάτας, πίτσα μαργαρίτα και ρικότα με σμέουρα! «Τα δίδυμα έχουν πολύ γέλιο όταν τρώνε. Όταν τους αρέσει ένα φαγητό, βάζουν τα μικρά δαχτυλάκια τους στο πιάτο, λερώνονται, πιάνουν τα μάγουλά τους, χαμογελούν και λένε μμμ» δήλωσε στο περιοδικό People η σεφ της οικογένειας.

Η νεαρή σεφ κατάγεται από το Κόμο της Ιταλίας, όπου ο George Clooney διατηρεί τα τελευταία χρόνια, μία εντυπωσιακή βίλα. Είναι προσωπική σεφ της οικογένειας από το 2013, ενώ όπως η ίδια αποκάλυψε, μία φορά την εβδομάδα φτιάχνει πίτσα για το διάσημο ζευγάρι. Να σημειωθεί πως οι Clooneys συχνά αναφέρονται σε συνεντεύξεις τους στην προσωπική τους σεφ, την οποία θαυμάζουν για τα «χρυσά» της χέρια. Άλλωστε και οι δύο έχουν παραδεχτεί ότι είναι κακοί μάγειρες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!