GOSSIP

Είδαμε την Κατερίνα Γερονικολού με νυφικό και είναι κουκλάρα [εικόνες]

Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού, δεν κρύβει πλέον τον έρωτά της για τον επίσης διάσημο ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη. Και δεν ξέρουμε αν το ζευγάρι έχει βάλει στα πλάνα του ένα γάμο, αλλά  η Κατερίνα ήδη έκανε... πρόβα νυφικού και ήταν μια κούκλα.

Η Κατερίνα φέτος θα ενσαρκώσει το πρωταγωνιστικό ρόλο που κάποτε ερμήνευσε η αείμνηστη αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη στη θεατρική μεταφορά του "Χτυποκάρδια στο Θρανίο" που σκηνοθετεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

Και πριν την πρεμιέρα βρήκε το χρόνο να κάνει... πρόβα νυφικού. Και μάλιστα δεν φόρεσε ένα αλλά πολλά υπέροχα νυφικά για τις ανάγκες της φωτογράφησης για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Νύφη. Πάντως η Κατερίνα Γερονικολού μάλλον δεν βιάζεται να ντυθεί κανονικά νύφη και δηλώνει "Δεν ονειρεύομαι την ημέρα του γάμου μου... Ονειρεύομαι να είναι ευτυχισμένη και ήρεμη".


Η ίδια η Κατερίνα ανέβασε χθες μια από τις πόζες της και σχολίασε τον βροχερό καιρό που είχε η Αθήνα λόγω... Ζορμπά, ενώ και το γνωστό περιοδικό μας έδωσε μια γεύση με τα νυφικά που δοκίμασε η όμορφη ηθοποιός.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!