GOSSIP

Παντρεύτηκε ξανά η Gwyneth Paltrow

Πασίγνωστα ονόματα της λαμπερής βιομηχανίας του Χόλιγουντ, βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο σπίτι της Gwyneth Paltrow στα Hamptons όπου και έγινε ο γάμος της σταρ με το διάσημο σεναριογράφο (ο δημιουργός του Glee) Brad Falchauk.

Το διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014 όταν η Gwyneth έκανε μια guest εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά - μιούζικαλ Glee και οι δυο τους ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το 2018.


Και παρά τις φήμες πως ο γάμος τους είχε γίνει κρυφά πριν από μήνες, τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο.


Μεταξύ των καλεσμένων ήταν πασίγνωστοι σταρ όπως η Cameron Diaz, o Robert Downey Jr, o Steven Spielberg, o Rob Lowe και πολλοί άλλοι. Η απουσία όμως που συζητήθηκε ήταν αυτή του τραγουδιστή των Coldplay Chris Martib, που είναι ο πρώην σύζυγος της Gwyneth και πατέρας των δύο παιδιών της. Πάντως η Daily Mail αναφέρει πως ο Chris Martin (που να σημειωθεί πως διατηρεί άψογες σχέσεις με την πρώην του και τον νυν σύζυγό της) είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν του επέτρεψαν να βρεθεί στο γάμο.

H Gwyneth επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου της με το να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία με τις βέρες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!