GOSSIP

Το ήξερες πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ένα ψεύτικο χέρι;

Μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αποκάλυψε πως εδώ και καιρό η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ένα ψεύτικο χέρι.

Όταν μιλάμε για "βασιλικό χαιρετισμό" σίγουρα η Ελισάβετ της Αγγλίας θεωρείται... εξπέρ, αφού εδώ και πολλά χρόνια έχει αναγκαστεί να χαιρετά τα πλήθη σε χιλιάδες δημόσιες εμφανίσεις της. Και τώρα όπως διαβάζουμε, έγινε γνωστό πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει και ένα ψεύτικο χέρι για να το χρησιμοποιεί στους χαιρετισμούς αν και εφόσον κουραστεί το... κανονικό της χέρι.

Σύμφωνα με το περιοδικό People  UK, η κόρη της Βασίλισσας, πριγκίπισσα Anne, αποκάλυψε στον συγγραφέα Robert Hardman ότι μία ομάδα Αυστραλών φοιτητών προετοίμασε ένα ψεύτικο χέρι που χαιρετάει αυτόματα, και το προσέφερε ως δώρο στη μονάρχη.

«Της έδωσαν ένα γάντι τοποθετημένο σε ξύλινη λαβή, ώστε να κουνάς την άκρη και το χέρι να κουνιέται πέρα-δώθε. Πιστεύω ότι ήταν άκομψο, αλλά η Μεγαλειότητά της το λάτρεψε», δήλωσε η Anne.

Δεν γνωρίζουμε εάν η Βασίλισσα έχει χρησιμοποιήσει το υπέροχο αυτό δώρο, αλλά εάν το κάνει, μάλλον θα το προσέξουμε. Όπως είπε η ειδικός, Victoria Arbiter, ο τρόπος που κουνά το χέρι της είναι πολύ ιδιαίτερος. «Το χέρι είναι κάθετο, ενώ ο καρπός κουνιέται ανεπαίσθητα, μία υπέρκομψη κίνηση που εντυπωσιάζει χωρίς να υπερβάλλει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!