GOSSIP

Νέα γκάφα της Britney Spears [εικόνες]

H pop star Britney Spears μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Λας Βέγκαςκάνει παγκόσμια περιοδεία και είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το Παρίσι.

Όμως στην Piece of Me περιοδεία της Britney, η διάσημη τραγουδίστρια κάνει συχνά γκάφες Πρόσφατα στη Μεγάλη Βρετανία μπέρδεψε τις πόλεις και νόμιζε πως βρίσκεται αλλού.


Και τώρα, προφανώς άθελά της κατάφερε να προσβάλλει τη Δήμαρχο Παρισιού Anne Hidalgo.

H Britney είχε βρεθεί στο Παρίσι στα τέλη Αυγούστου και πρόσφατα ανέβασε στο twitter μια σειρά από φωτογραφίες από την Πόλη του Φωτός για να πει πόσο της άρεσε. Όμως σε μια από αυτές έδειχνε ένα γκράφιτι το οποίο είχε ένα υβριστικό σύνθημα για τη Δήμαρχο Παρισιού, η οποία να σημειωθεί πως δέχεται σφοδρή κριτική τους τελευταίους μήνες, ενώ πρόσφατα παραιτήθηκε και ο πρώτος αναπληρωτής της στο Δήμο.

Η Britney έγραψε: «Ήταν τόσο ωραία να κάνω βόλτα στο Παρίσι φέτος το καλοκαίρι (...) Δοκίμασα για πρώτη φορά χυμό ανανά-τζίντζερ και ήταν λαχταριστός! Είδα και αυτό το γκράφιτι πάνω από το κεφάλι ενός μωρού ενώ διέσχιζα ένα πάρκο... τι υπέροχο μέρος» 

Και η δήμαρχος ευτυχώς απάντησε με χιούμορ και έγραψε «Oops» (από το πασίγνωστο τραγούδι της  Btitney «Oops... I did it again») συνοδεύοντάς την με δύο emoji - μια καρδούλα και μια φατσούλα που κλείνει το μάτι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!