GOSSIP

Με μόνο 2 λέξεις η Naomi Campbell έμμεσα... έθαψε την Kendall Jenner [βίντεο]

H Naomi Campbell στα 48 της χρόνια παραμένει ένα περιζήτητο μοντέλο και ήταν ένα από τα πρώτα super models του πλανήτη που τη δεκαετία του 90 αναδείχτηκαν σε σταρ που συναγωνίζονταν ακόμα και τις celebrities του Χόλιγουντ.

Και η Βρετανή καλλονή που είχε κερδίσει τον τίτλο της "μαύρης γαζέλας" της παγκόσμιας μόδας, όλα αυτά τα χρόνια που έχει κάνει λαμπρή καριέρα, δεν μασάει τα λόγια της, ενώ συχνά έχει εμπλακεί σε έριδες και κόντρες με άλλα μοντέλα και πολλά έχουν γραφτεί για τον (ενίοτε κακότροπο) χαρακτήρα της.


Τώρα η Naomi βρέθηκε καλεσμένη στο τηλεοπτικό σόου του Andy Cohen και όταν ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής της έκανε μια ερώτηση για την Kendall Jenner, η Naomi, χωρίς στην ουσία να πει και πολλά, παρά μόνο δυο λεξούλες, έδειξε ποια είναι η γνώμη της (και καλή δεν τη λες) για το 22χρονο μοντέλο και μέλος της οικογένειας Kardashian.


Συγκεκριμένα ο Andy Cohen έκανε στη Naomi, μια ερώτηση που είχε στείλει ένας τηλεθεατής στο twitter.


H ερώτηση ήταν η ακόλουθη: "Ποια είναι η γνώμη σου για το γεγονός πως η Kendall Jenner είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, και δηλώνει πως διαλέγει επιλεκτικά τις δουλειές της και πως δεν μπορεί να κάνει πάνω από 30 fashion shows μέσα σε μια σεζόν;" Και η απάντηση της Naomi ήταν ένα ξερό "επόμενη ερώτηση"

... Εντάξει μην πεις τίποτε άλλο... καταλάβαμε!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!