GOSSIP

Μετά τον Σπαλιάρα και ο Bo είπε μια απίστευτη ατάκα για τις γυναίκες [βίντεο]

Κανείς δεν έχει ξεχάσει την απίστευτη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα για τις χιλιάδες γυναίκες με τις οποίες έχει κάνει σεξ και τώρα ένας άλλος πρώην παίκτης του Survivor πέταξε μια μυθική ατάκα για τις σχέσεις του με τις γυναίκες.

Ο λόγος για τον ράπερ Bo, που ήταν μαζί με τον Γιάννη στην ομάδα των Διάσημων στην περσινή σεζόν του Survivor.


O Bo δεν έχει κρύψει πως η συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σόου επιβίωσης του άλλαξε τη ζωή και τον βοήθησε να αφήσει πίσω τα οικονομικά του προβλήματα, ενώ ομολόγησε πως πριν το Survivor αντιμετώπιζε ακόμα και πρόβλημα επιβίωσης.


Όμως εκτός από την αναγνωρισιμότητα που του χάρισε το Survivor, ο Bo μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο δεν είδε μόνο τις επαγγελματικές του μετοχές να ανεβαίνουν, αλλά παρατήρησε πως πλέον είχε μεγάλη πέραση στις γυναίκες. Άλλωστε χάρη στο Survivor έχασε 35 κιλά και βγήκε αγνώριστος από το παιχνίδι επιβίωσης.


Ο Βο κατάφερε να διατηρήσει το βάρος του και πλέον έχει ένα απίστευτα καλογυμνασμένο κορμί και σε ερώτηση δημοσιογράφων για το ποια είναι πλέον η σχέση του με τις γυναίκες είπε την ακόλουθη ατάκα: "Το τι έχουν προσπαθήσει να κάνουν οι γυναίκες δεν λέγεται. Παλιά δεν με κοίταγαν γιατί δεν τους άρεσα, τώρα δεν με κοιτάνε γιατί δεν έχουν καμία ελπίδα"!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!