GOSSIP

H Kate Middleton ανακοίνωσε πότε σταματά η άδεια εγκυμοσύνης της

Ο λόγος που το τελευταίο διάστημα οι επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της Δούκισσας του Κέιμπριτζ ήταν ελάχιστες (συγκριτικά με αυτές της Δούκισσας του Σάσεξ Meghan Markle) ήταν γιατί η Kate Middleton επίσημα βρίσκεται σε "άδεια εγκυμοσύνης" μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Louis.

Τώρα όμως η Kate είναι έτοιμη να αναλάβει ξανά τα καθήκοντά της ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, τα οποία, αντίθετα με το τι ίσως φαντάζονται πολλοί, είναι πάρα πολλά και απαιτούν η Δούκισσα να κάνει πολλές επίσημες εμφανίσεις σε καθημερινή σχεδόν βάση.


Συγκεκριμένα το  βρετανικό παλάτι μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα social media, ανακοίνωσε πως στις 2 Οκτωβρίου (ημέρα Τρίτη) θα επισκεφτεί το Sayers Croft Trust Forest School, στον Κήπο Άγριας Ζωής στο Paddington Recreation Ground .


Και αυτή η εκδήλωση σηματοδοτεί και την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Δούκισσας μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της.


Και φυσικά πολλοί περιμένουν την επιστροφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στα καθήκοντά της και πιθανότατα αμέσως θα αρχίσουν οι συγκρίσεις με κάθε δημόσια εμφάνιση της Δούκισσας του Σάσεξ, η οποία επίσης θα έχει ένα έντονο πρόγραμμα τους προσεχείς μήνες, αφού ξεκινά την πρώτη της παγκόσμια βασιλική περιοδεία με πρώτο προορισμό την Αυστραλία.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!