GOSSIP

Γιατί υπάρχει μια θεωρία πως το νέο hair look της Meghan σημαίνει πως είναι έγκυος;

Στις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της Δούκισσας του Σάσεξ, πολλοί πρόσεξαν πως η Meghan Markle κάτι άλλαξε στα μαλλιά της και αυτό ήταν αρκετό για να τους κάνει να πιστέψουν πως η σύζυγός του πρίγκιπα Harry είναι έγκυος. Πως συνδέεται όμως το μαλλί της Meghan Markle με μια πιθανή εγκυμοσύνη; 

Η Meghan για πρώτη φορά μετά το γάμο της και μετά από πολλούς μήνες, εμφανίστηκε με ολόισια μαλλιά και με ένα ελαφρύ φιλάρισμα.


Και πολλοί πιστεύουν πως η Meghan συμβουλεύτηκε την Δούκισσα του Κέιμπριτζ και υιοθέτησε ένα τρικ που έκανε η Kate Middleton και στις τρεις εγκυμοσύνες της. Ποιο είναι αυτό; Να αποσπά την προσοχή των media με ένα νέο hair look πριν ανακοινώσει πως είναι έγκυος.


Και μάλιστα κυκλοφορούν φωτογραφίες που "επιβεβαιώνουν" αυτή τη θεωρία. Συγκεκριμένα ενώ από το 2011 που η Kate παντρεύτηκε τον William, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει σχεδόν πάντα αυτό το hair look...



Πριν ανακοινώσει πως ήταν έγκυος σε κάθε ένα από τα τρία της παιδιά την είδαμε να κάνει κάτι που έκανε τους πάντες να ασχολούνται με τα μαλλιά της: έτσι την είδαμε να κυκλοφορεί με αφέλειες (στον George)

...να έχει αφήσει να φαίνονται οι ρίζες των μαλλιών της χωρίς να τις έχει βάψει (στην Charlotte)

... και να κόβει τα μαλλιά της σε μακρύ καρέ (στον Louis).

Λέτε να έχουν δίκιο; Σύντομα θα το μάθουμε.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!