GOSSIP

H Αriana Grande έκανε κάτι πολύ τρυφερό μετά τον θάνατο του πρώην της

Στις 7 Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 26 ετών ο τραγουδιστής Mac Miller, που ήταν πρώην σύντροφος της Ariana Grande.

Και ο αιφνίδιος θάνατος του νεαρού τραγουδιστή σόκαρε και σκόρπισε τη θλίψη στους φαν του, ενώ η Ariana βυθίστηκε στο πένθος και από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του πρώην της δεν έκρυψε την στεναχώρια της παρότι η ίδια τώρα είναι αρραβωνιασμένη με τον κωμικό Pete Davidson.


Και τώρα οι φαν της Ariana είναι βέβαιοι πως η διάσημη τραγουδίστρια έκανε μια πολύ γλυκιά κίνηση που τιμά την μνήμη του πρώην της και δείχνει πόσο δεμένοι ήταν.


Σε ένα βίντεο που ανέβασε η Ariana στα social media και η ίδια εμφανίζεται μαζί με τα κατοικίδια της (λατρεύει τα ζώα και πρόσφατα απέκτησε και ένα γουρουνάκι!) οι φαν της εντόπισαν ανάμεσα στα ζωάκια και τον Myron, τον σκύλο του αείμνηστου Mac Miller.


Δεν είναι γνωστό αν το ζωάκιι του πρώην της το υιοθέτησε μόνιμα ή προσωρινά η Ariana, πάντως αυτό το σκυλάκι ο Mc Miller το είχε υιοθετήσει όταν ήταν ζευγάρι με την Ariana και όλοι σχολιάζουν πως αυτή η κίνηση της Ariana είναι πολύ τρυφερή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!