GOSSIP

Τελικά το πέπλο της Meghan Markle είχε πολλά κρυφά και άγνωστα μηνύματα

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ, βλέπουμε την Meghan Markle να... συναντιέται ξανά με το νυφικό της που φόρεσε πριν λίγους μήνες στον ιστορικό γάμο της και να αποκαλύπτει άγνωστα μέχρι στιγμής, πράγματα για αυτό και ειδικά για το πέπλο του.

Τώρα η Δούκισσα του Σάσεξ συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ του ITV «Queen of the World», όπου μιλά για το 4,5 μέτρων πέπλο της.

Ήδη γνωρίζαμε πως το κέντημα στο πέπλο της είχε λουλούδια με τα οποία ήθελε να αποτίσει έναν φόρο τιμής και στα 53 έθνη της Κοινοπολιτείαςκαι έτσι στο πέπλο της είδαμε 53 διαφορετικά λουλούδια, ένα από κάθε έθνος της Κοινοπολιτείας.

Μάλιστα, αποκάλυψε σε νέο βίντεο του ντοκιμαντέρ ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν είχε ιδέα!

«Ήταν ευχάριστη έκπληξη για τον σύζυγό μου, που δεν είχε ιδέα και χάρηκε πολύ όταν έμαθε ότι το έκανα αυτό για την ημέρα μας», αναφέρει η ίδια η Μέγκαν.

Αλλά στη συνέχεια, αποκάλυψε άλλη μία πολύ ρομαντική λεπτομέρεια για το πέπλο της που δεν ξέραμε ως τώρα.

Η Δούκισσα πήρε ένα κομμάτι μπλε ύφασμα από το ρούχο που φορούσε στο πρώτο ραντεβού με τον Χάρι και ζήτησε να ραφτεί στο νυφικό της! Αυτό ήταν και το «something blue» που συνηθίζουν να έχουν οι νύφες στον γάμο τους.

Αλλά όπως αναφέρει το bovary.gr τα «κρυφά» μηνύματα που νυφικού και του πέπλου δεν σταματούν εδώ.

Όπως φαίνεται, η Δούκισσα ήθελε να τιμήσει και την ίδια την βασίλισσα Ελισάβετ. Το νυφικό αλλά και το πέπλο έμοιαζαν με την τουαλέτα που φορούσε η Ελισάβετ κατά την στέψη της το 1953. Μάλιστα, η νεαρή τότε βασίλισσα είχε ραμμένα στην τουαλέτα της τα λουλούδια από τα 8 έθνη που αποτελούσαν την Κοινοπολιτεία. 

Ακόμη, στο πέπλο είναι ραμμένο ο χειμωνανθός, που φυτρώνει στον κήπο του Nottingham Cottage, όπου μένει με τον πρίγκιπα, αλλά και η παπαρούνα της Καλιφόρνια, κάνοντας αναφορά στην πατρίδα της.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!