GOSSIP

Τελικά η Kate Middleton και πριν γίνει Δούκισσα ήταν ζάμπλουτη

Είναι λίγο πολύ γνωστό πως οι Middletons δεν είναι και φτωχοί, αλλά δημοσίευμα στο Time αποκαλύπτει πως τελικά η περιουσία τους δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί η περιουσία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να εκτιμάται πως αγγίζει τα 88 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά και η Kate Middleton, πριν γίνει Δούκισσα του Κέιμπριτζ και ενταχθεί στην βρετανική βασιλική οικογένεια, μέσω του γάμου της με τον πρίγκιπα William, δεν ήταν και φτωχή... κάθε άλλο!


Το δημοσίευμα αναφέρει πως η περιουσία των Middletons, λόγω της εταιρείας τους Party Pieces (η οποία εμπορεύεται εξοπλισμό για διοργάνωση πάρτι) εκτιμάται πως ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια δολάρια.


Το δε διαμέρισμα της Kate στο οποίο έμενε πριν μετακομίσει στο παλάτι του Κένσινγκτον λόγω του γάμου της εκτιμάται πως αξίζει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια.

Φυσικά αυτά τα ποσά δεν συγκρίνονται με την αμύθητη περιουσία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά σίγουρα αποδεικνύουν πως η Kate Middleton ήταν πλούσια και πριν γίνει Δούκισσα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!