GOSSIP

H Chrissy Teigen έγινε έξαλλη με τρολ που ρώτησε αν είναι έγκυος [εικόνες]

Το διάσημο μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και πολυβραβευμένο μουσικό John Legend, έλαμψε χθες στην τελετή απονομής των βραβείων ΕΜΜΥ.

Η Chrissy εμφανίστηκε στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες όπου έγινε η τελετή των βραβείων, φορώντας μια θεαματική ασημί Ζuhair Murad τουαλέτα.

Kαι λίγο αργότερα κατάφερε να γίνει ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς, αφού μια γκριμάτσα που έκανε την ώρα που οι παρουσιαστές της βραδιάς έλεγαν ένα αστείο (γενικά οι παρουσιαστές δεν κέρδισαν τις εντυπώσεις) έγινε το νέο αγαπημένο meme στο twitter.


Όμως παρά τα χιλιάδες μηνύματα που είδε χθες το βράδυ στο twitter της, η Chrissy βρήκε τον χρόνο να απαντήσει σε ένα από αυτά που προφανώς την έκανε έξαλλη!


Κάποιο... τρολ του twitter σχολίαζε τα κιλά της και έγραφε πως με όλο το σεβασμό αναρωτιέται αν η Chrissy είναι ξανά έγκυος.


Θυμίζουμε πως η Chrissy μόλις τον περασμένο Μάιο απέκτησε το δεύτερο παιδί της και έτσι το διάσημο μοντέλο, έσπευσε να υπενθυμίσει  στο διαδικτυακό τρολ, πως απλά πρόσφατα έγινε μητέρα (και το σώμα της επανέρχεται από μια εγκυμοσύνη) και ειρωνικά τον ευχαρίστησε για τον "τοοοόσο σεβασμό" ! Το δε σχόλιό της συγκέντρωσε αμέσως χιλιάδες likes, ενώ το τρολ έσπευσε να σβήσει το μήνυμά του!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!