GOSSIP

Σκληρή κριτική έκανε ο Σκουλός - Μέχρι και η Καγιά θύμωσε μαζί του [βίντεο]

Ο ένας από τους κριτές του Greece's Next Top Model φάνηκε να εξαντλεί τα όρια της σκληρής κριτικής όταν απέρριψε μια υποψήφια από τις οντισιόν.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκουλό, το διάσημο φωτογράφο που μίλησε με σκληρά λόγια στην 24χρονη Σοφία, μια κοπέλα που είχε συμμετάσχει στο Shopping Star και μάλιστα είχε βγει νικήτρια και η Βίκυ Καγιά την αναγνώρισε.


Η Σοφία, δέχτηκε κριτική, για την μύτη της, τα αυτιά της ακόμα και για τον χαρακτήρα της. Και μολονότι οι άλλοι κριτές προσπάθησαν ευγενικά να την απορρίψουν ο Σκουλός δεν μάσησε τα λόγια του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μια νικήτρια του @shoppingstartv θα δοκιμάσει την τύχη τους στο #GNTMgr @StarChannelTv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece's Next Top Model (@gntmgr) στις 17 Σεπ, 2018 στις 12:49 μμ PDT

«Λέω πάντα αυτό που βλέπω. Είπε ο ένας πως είσαι πολύ συμπαθητική, είσαι ωραία είπε η Βίκυ, εγώ δεν βλέπω τίποτα από αυτά, πραγματικά. Ούτε σε θεωρώ πολύ ωραία, ούτε συμπαθητική. Πραγματικά απορώ γιατί ήρθες εδώ», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Οι υπόλοιποι κριτές, μόλις έφυγε η διαγωνιζόμενη, έδειξαν απηυδισμένοι με τα πολύ σκληρά λόγια του φωτογράφου, ο οποίος υπερασπίστηκε τα όσα είπε. Παρομοίασε, μάλιστα, την διαγωνιζόμενη με χαρακτήρα από τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών. «Τράβηξε τα μαλλιά της πίσω και ήταν αυτή με το τόξο», ανέφερε.

«Δεν έχουμε μιλήσει έτσι και σε κορίτσια που ήταν χειρότερα από αυτή», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

«Υπερβολές», ανέφερε ο Αγγελος Μπράτης.

Δείτε το βίντεο από την οντισιόν της Σοφίας που προκάλεσε πολλά σχόλια στο Διαδίκτυο με άλλους να συμφωνούν και άλλους να διαφωνούν με την σκληρή στάση των κριτών.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!