GOSSIP

Η Ελεωνόρα Μελέτη "στηρίζει" την Καινούργιου και όσες έχουν δεσμό με "πιτσιρικάδες"

Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις μέρες η Κατερίνα Καινούργιου και ζει τον έρωτά της με τον κατά έξι χρόνια νεότερό της  Νάσο Αναστασόπουλο. 

Η 33χρονη παρουσιάστρια και ο 27χρονος σύντροφός της μετά τη Νάξο, όπου έκαναν καλοκαιρινές διακοπές, και το Λονδίνο, στο οποίο βρέθηκαν στη συνέχεια, ταξίδεψαν τούτη τη φορά στην πόλη του φωτός και του έρωτα με αφορμή τα γενέθλια εκείνου. Και πλέον οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα ανέβασε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία με φόντο τον πύργο του Άιφελ και τα σχόλια από τους πάνω από 500.000 followers άρχισαν να πέφτουν βροχή,.


Και κάποιοι πικρόχολα σχολίαζαν τη διαφορά ηλικίας της Κατερίνας και του συντρόφου της. Και τότε η Ελεονώρα Μελέτη, έσπευσε να υπερασπιστεί τη συνάδελφό της, αφού και η ίδια έχει παντρευτεί κάποιον που είναι 4 χρόνια νεότερό της (το Θοδωρή Μαροσούλη) και απαντώντας σε ένα από τα πικρόχολα σχόλια έγραψε: "Ακου κουκλίτσα... αν ο άντρας μου είναι πιτσιρικάς που τον περνάω 4 χρόνια, τότε και μένα με λες τεκνό. Από την άλλη, ο πιτσιρικάς με παντρεύτηκε γιατί αγαπηθήκαμε. Και γιατί, πίστεψέ με, διαθέτω πολύυυυ δυνατό πακέτο που μόνο ένας σαν τον άντρα μου θα μπορούσε να διαχειριστεί. Μακάρι το Κατερινάκι να βρει αυτό που της αξίζει και γιατί όχι να είναι είτε ο συγκεκριμένος είτε κάποιος άλλος, έστω και μικρότερο"


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!