GOSSIP

Γιατί η Kim Kardashian ντύθηκε ξαφνικά με φόρεμα άλλης εποχής; [εικόνα]

Η Kim Kardashian βρήκε τον πιο περίεργο τρόπο για να αποκαλύψει σε όλους ποια είναι η νέα αγαπημένη της τηλεοπτική σειρά.

Τον περασμένο Ιούλιο η Kim Kardashian μέσω twitter είχε αποκαλύψει πως πολλοί της πρότειναν να δει την πολυβραβευμένη τηλεοπτική σειρά The Handmaid's Tale που ξεκίνησε το 2017.


Και προφανώς η 37χρονη Kim όχι μόνο είδε τη σειρά που σάρωσε τα βραβεία, αλλά έφαγε... κόλλημα! Και τώρα ντύθηκε και η ίδια με ένα κοστούμι που θυμίζει τα κοστούμια της σειράς (φυσικά διάλεξε ένα που τονίζει το πλούσιο μπούστο της), ανέβασε την πόζα της στο Instagram και μας είπε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα σεζόν του σίριαλ Handsmaid's Tale.
 

 

Να σημειωθεί πως το The Handmaid’s Tale βασίζεται στο ομώνυμο best seller  βιβλίο της Margaret Atwood και έχει αποσπάσει διεθνώς διθυραμβικές κριτικές, τόσο για την παραγωγή της σειράς, όσο και για τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, με κυρίαρχη αυτή της πρωταγωνίστριας Elisabeth Moss η οποία απέσπασε βραβείο Emmy και Χρυσή Σφαίρα Ά Γυναικείου ρόλου.

Η υπόθεση της σειράς λαμβάνει χώρα σε μία δυστοπική κοινωνία στην Αμερική, μετά από έναν Β Εμφύλιο Πόλεμο, όπου η κυβέρνηση ξαφνικά αφαιρεί τα δικαιώματα από τις γυναίκες και τις χρησιμοποιεί ως μέσα αναπαραγωγής. Ο εξευτελισμός, οι ακραίες τιμωρίες και τα βασανιστικά μέσα που χρησιμοποιούνται για τη συμμόρφωση τους, κυριαρχούν στη νέα τους ζωή! Κεντρικό πρόσωπο η Offred (Elizabeth Moss) η οποία χωρίζεται βίαια από την οικογένεια της και βρίσκεται αιχμάλωτη υπό το νέο καθεστώς. Η Offred θα αναγκαστεί να αποφασίσει εάν θα προσπαθήσει να ξεφύγει ή εάν θα υποκύψει και θα υποστεί την καθημερινή ταπείνωση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!