GOSSIP

Μπαμπάς για.. 10η φορά θα γίνει στα 57 του χρόνια ο Eddie Murphy

Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Eddie Murpy επιβεβαίωσε τη φήμη που κυκλοφορούσε πως σύντομα θα γίνει μπαμπάς για δέκατη φορά και μάλιστα αποκάλυψε και ως θα αποκτήσει ένα αγοράκι.

Ο χολιγουντιανός σταρ τα τελευταία χρόνια έχει πλάι του την 39χρονη ηθοποιό Paige Butcher, με την οποία έχει ήδη αποκτήσει ένα κοριτσάκι ηλικίας 2 ετών.


Και τώρα το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε πως περιμένει και δεύτερο παιδί.


Αυτό θα είναι το δέκατο παιδί του Eddie Murphy, αφού ο... καρπερός σταρ έχει αποκτήσει πέντε παιδία με την πρώη σύζυγό του Nicole Murphy, με την οποία χώρισε το 2006 μετά από 22 χρόνια γάμου.

Συγκεκριμένα από αυτό το γάμο του ο Eddie έχει αποκτήσει την 28χρονη Bria, τον 25χρονο Miles, την 23χρονη Shayne, την 18χρονη Zola και την 16χρονη Bella.


Όμως ο Eddie Murphy έχει και άλλα παιδιά και συγκεκριμένα, έχει αποκτήσει έναν 29χρονο γιο, τον Eric, που τον απέκτησε με την Paulette McNeely, έναν 27χρονο γιο τον Christian, που τον απέκτησε από το δεσμό του με την Tamara Hood,και μια 11χρονη κόρη, την  Angel που την απέκτησε με την Mel B, τη Βρετανίδα τραγουδίστρια και πρώην μέλος των Spice Girls.

Ο ίδιος ο Edddie  Murphy πάντως σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε πει πως ως πατέρας είναι τυχερός που όλα του τα παιδιά έχουν καλή συμπεριφορά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!