GOSSIP

Μάθαμε τι έκαναν στην επέτειο του γάμου τους οι Ryan Reynolds & Blake Lively

Είναι ένα από τα πιο διάσημα και όμορφα ζευγάρια στον κόσμο, κάνουν και οι δυο λαμπρές καριέρες στο Χόλιγουντ και μαζί έχουν αποκτήσει και δυο κορούλες. Πως όμως γιορτάζουν δυο τόσο διάσημοι σταρ την επέτειο του γάμου τους;

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το διάσημο ζευγάρι γιόρτασε την 6η επέτειο του γάμου του και όλοι είδαν τα αστεία μηνύματα που έστειλε ο ένας στον άλλο μέσω social media, αλλά τώρα μάθαμε και τι διάλεξε να κάνει το ζευγάρι για την επέτειο.


Συγκεκριμένα το αποκάλυψε η ίδια η Blake, η οποία εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America και είπε πως επειδή και οι δυο (αυτή και ο Ryan) δουλεύουν πολύ, προτίμησαν να γιορτάσουν την επέτειό τους με το να μείνουν σπίτι και να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους και στην ουσία δεν έκαναν τίποτα σπουδαίο: απλά πέρασαν ευχάριστες ώρες με τις κορούλες τους.


Η ίδια δε αποκάλυψε πως η μεγάλη της κόρη, η 3 ετών James την ρώτησε τι είναι η επέτειος γάμου και αν αυτό σημαίνει πως θα αποκτήσουν και άλλο παιδί και η Blake της εξήγησε πως είναι κάτι σαν τα γενέθλια του γάμου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!