GOSSIP

Η Ελένη Χατζίδου είναι φουλ ερωτευμένη με έναν παραολυμπιονίκη [εικόνες]

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου διανύει την ομορφότερη φάση της ζωής της, αφού είναι φουλ ερωτευμένη και η ίδια λέει πως βρήκε τον πρίγκιπα 9και βασιλιά) της ζωής της!

Η Ελένη μετά τη συμμετοχή της στο Survivor είχε επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όταν της χτύπησε την πόρτα...ο έρωτας!


Ο έρωτας της Ελένης με τον 28χρονο παραολυμπιονίκη Ετεοκλής Παύλου ήταν κεραυνοβόλος και πλέον οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι και η Ελένη πρόσφατα ανέβασε μια ακόμη κοινή τους πόζα στο Instagram γράφοντας: "Κορίτσια οι πρίγκιπες μπορεί να μην έρχονται πια με το άσπρο άλογο αλλά είναι εκεί έξω. Μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ ότι αξίζετε... #myking".

Ο Ετεοκλής είναι ο προσωπικός γυμναστής της 38χρονης Ελένης και πρωταθλητής στο κανόε καγιάκ, ενώ έχει αποδείξει πως είναι μεγάλος μαχητής στη ζωή, αφού πριν 5 χρόνια τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρες (εργάζονταν ως πορτιέρης σε μαγαζί στο Παγκράτι όταν δέχτηκε πυροβολισμούς) νοσηλεύτηκε για μεγάλο διάστημα στην εντατική και τελικά κέρδισε την μάχη για τη ζωή του αλλά έχασε το ένα πόδι του. 'Ομως ούτε η αναπηρία του τον έκανε να το βάλει κάτω και συνέχισε να αθλείται και να κάνει πρωταθλητισμό και πλέον έχει βρει και τον έρωτα της ζωής του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!