GOSSIP

Οι Bradley Cooper και Lady Gaga αποθεώθηκαν και στο Τορόντο [εικόνες]

H Lady Gaga και ο Bradley Cooper, μετά τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, τώρα κατακτούν και το Τορόντο και στο φεστιβάλ TIFF.

Με τεράστια επιτυχία έχει στεφθεί το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Lady Gaga, αλλά και η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του χολιγουντιανού σταρ Bradley Cooper.


O Bradley αποφάσισε να σκηνοθετήσει το κλασικό μιούζικαλ "Ένα αστέρι γεννιέται" (a star is born) με την Lady Gaga να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που το 1976 είχε ερμηνεύσει η  θρυλική Barbra Streisand και τον ίδιο τον Cooper εκτός από τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει επίσης τον πρωταγωνιστικό ρόλο.


Στην ουσία πρόκειται για την τέταρτη κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ (η πρώτη έγινε το 1934 με τους Janet Gaynor και Fredric March,και η δεύτερη το  1954 με την Judy Garland και τον James Mason) και οι κριτικοί κινηματογράφου κατά γενική ομολογία αναφέρουν πως με το νέο φιλμ και η Lady Gaga κατάφερε να πείσει τους πάντες πως διαθέτει και υποκριτικό ταλέντο (την είχαμε δει σε ρόλο ηθοποιού και στην τηλεοπτική σειρά American Horror Story) ενώ θετικές είναι και οι κριτικές για την σκηνοθεσία του Bradley. Επίσης όλοι τονίζουν τη καλή "χημεία" που έχουν οι δύο σταρ στη μεγάλη οθόνη.


Τώρα η Lady Gaga και ο Bradley Cooper βρέθηκαν στον Καναδά και στο TIFF γνώρισαν ξανά την αποθέωση με την Lady Gaga να έχει αναρτήσει δεκάδες φωτογραφίες στο Instagram από την κοινή της εμφάνιση με τον Bradley στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ του Τορόντο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!