GOSSIP

Νάσος - Εύη: Είχαν έντονο τσακωμό δημοσίως - Τι συνέβη;

Λέγεται πως οι δύο πρώην παίκτες του φετινού Survivors, ο Νάσος Ππααργυρόπουλος και η Εύη Σαλταφερίδου, μετά το παιχνίδι επιβίωσης είχαν γίνει κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι.

Επίσημα ποτέ δεν επιβεβαίωσαν πως είχαν δεσμό, ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν πολλές. Τώρα όμως νέο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Νάσος με την Εύη είχαν έναν έντονο καβγά και μάλιστα δημοσίως και χωρίς να έχουν πάει μαζί στο ίδιο μέρος.

Σύμφωνα με τη Espresso, οι δύο πρώην «survivors» μαγνήτισαν την περασμένη Κυριακή τα βλέμματα των θαμώνων γνωστού cafe-restaurant της Γλυφάδας, όπου ο καθένας απολάμβανε το δείπνο του με τη δική του παρέα.

Και ενώ οι φήμες για το τι παίζει μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν, κατά τη διάρκεια της βραδιάς η σέξι γυμνάστρια πλησίασε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και κάθισε για κάμποση ώρα στο τραπέζι του...

Η συνομιλία τους όμως ήταν αρκετά έντονη και μεγάλη σε διάρκεια, ενώ πέρασε αρκετή ώρα έως ότου ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στη συνέχεια η Εύη επέστρεψε στους φίλους της ενώ εκείνος παρέμεινε στο τραπέζι του απολαμβάνοντας το ποτό του με τους δικούς του φίλους, εξάπτοντας ακόμη περισσότερο την περιέργεια των θαμώνων για το τι είχε συμβεί ανάμεσά τους...

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!