GOSSIP

Γιατί ο πρίγκιπας Harry φοράει ένα αφρικανικό βραχιόλι εδώ και 20 χρόνια;

Τους τελευταίους μήνες, με αφορμή τον αρραβώνα και το γάμο του με την Meghan Markle, ο πρίγκιπας Harry βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Και με τα media να ασχολούνται διαρκώς με το Δούκα του Σάσεξ και να παρακολουθούν κάθε δημόσια εμφάνισή του, πολλοί παρατήρησαν πως ο Harry συχνά φοράει στο χέρι του ένα αφρικανικό βραχιόλι.Μάλιστα, το φορούσε και κατά την διάρκεια της ημέρας του γάμου του. Αυτό το βραχιόλι έχει αφρικανικά σχέδια και patterns τύπου tribal και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος που ο πρίγκιπας δεν το έχει αποχωριστεί για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Και έχει να κάνει με τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας και πριγκίπισσας του λαού, Νταϊάνα. Θυμίζουμε πως ο Harry έχασε την μητέρα του όταν ήταν 13 ετών και με αυτό το τραγικό γεγονός συνδέεται αυτό το βραχιόλι Όπως διαβάζουμε στο bovary.gr,  μίλησε ο ίδιος γι’ αυτό σε συνέντευξή του στο περιοδικό Town and Country το 2017.

«Πρωτοήρθα στην Αφρική το 1997, αμέσως μετά τον θάνατο της μητέρας μου. Ο πατέρας μου είπε στον αδερφό μου και σε μένα να φτιάξουμε βαλίτσα – θα πηγαίναμε στην Αφρική για να ξεφύγουμε από όλο αυτό», δήλωσε ο ίδιος.

Τότε ήταν που πήρε ο Harry το βραχιόλι από την Αφρική. Ο πρίγκιπας William έχει ένα παρόμοιο βραχιόλι το οποίο έχει θεαθεί να φοράει.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!