GOSSIP

H Kim Kardashian πήγε ξανά στον Λευκό Οίκο [εικόνες]

Τον περασμένο Μάιο η διαβόητη τηλεπερσόνα Kim Kardashian συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump και ζήτησε (και πέτυχε) την μείωση της ποινής φυλάκισης μιας γυναίκας και τώρα σκοπεύει να κάνει το ίδιο για έναν άλλο κρατούμενο.

Θυμίζουμε πως η Kim Kardashian είχε βρεθεί στον Λευκό Οίκο για να μιλήσει για την υπόθεση της Alice Mary Johnson, μίας 63χρονης γυναίκας που καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση και μάλιστα χωρίς αναστολή, για κατοχή παράνομων ουσιών (ένα έγκλημα χωρίς χρήση βίας). Μία εβδομάδα αργότερα, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η ποινή θα μειωνόταν.


Τώρα η Kim σκοπεύει να κάνει ακριβώς το ίδιο για έναν άλλο κρατούμενο, τον 30χρονο Chris Young, ο οποίος επίσης καταδικάστηκε  σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή, το 2010, για κατοχή κοκαΐνης και μαριχουάνας.


Η Kim έγραψε δε μέσω twitter πως δεν σκοπεύει να σταματήσει τον αγώνα της μέχρι να αλλάξουν αυτές οι "άδικες" ποινές.

 

 

Να σημειωθεί πως στην περίπτωση του Young ο δικαστής που επέβαλλε την ποινή (Kevin H. Sharp) παραδέχτηκε πως ήταν άδικη αλλά έκανε ό,τι όριζε ο νόμος, και ο ίδιος ο δικαστής παραιτήθηκε και μάλιστα μάχεται και ο ίδιος για την αποφυλάκιση του Young.

 

H Kim βρέθηκε ξανά στον Λευκό Οίκο και μάλιστα συζήτησε το θέμα με την Ivanka Trump (με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις) και τους συνεργάτες της

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!