GOSSIP

Ο Μανούσος Μανουσάκης εξοργίστηκε με τα δημοσιεύματα για την Ειρήνη Παππά

Ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης είναι ανιψιός της πολυβραβευμένης ηθοποιού Ειρήνης Παππα και εξοργίστηκε με τα όσα γράφτηκαν για την υγεία της θείας του.

Όλα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση που έκανε η Ντέπυ Γκολεμά στο Facebook η οποία αμέσως έγινε viral. Σε αυτή η Ντέπυ Γκολεμά έγραφε πως η Ειρήνη Παππά έχει χτυπηθεί από τη νόσο Αλτσχάιμερ και πως πρόσφατα γιόρτασε τα 92α γενέθλια "ερήμην της" όπως έγραφε, καθώς η νόσος "δεν σου δίνει καν το δικαίωμα των αναμνήσεων της ζωής σου.

Όμως ο Μανούσος Μανουσάκης μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso»,διαψεύδει τα πάντα: «Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφουν. Πριν από λίγη ώρα μίλησα μαζί της. Είναι μια χαρά η Ειρήνη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν τέτοιες άστοχες φήμες. Η Ειρήνη είναι ένα ζωντανό σύμβολο της Ελλάδας. Επιλέγει πού θα πάει και πού δεν θα πάει».

Σε ερώτηση για το αν ισχύει η πληροφορία ότι η σπουδαία ηθοποιός έχει χτυπηθεί από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ο Μανούσος Μανουσάκης ανέφερε: «Ας γράψουν ό,τι θέλουν. Εδώ γράφουν ότι υπάρχουν Αρειανοί γύρω μας και ότι κατοικούν στα έγκατα της γης Γκρέμλινς».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!