GOSSIP

O Σάκης... καταπιέζει τη Χριστίνα στο μήνα του μέλιτος;

Στην Ιρλανδία έχουν βρεθεί ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αμέσως μετά το γάμο τους στη Σίφνο και απολαμβάνουν το μήνα του μέλιτος.

Το διάσημο ζευγάρι ήδη έχει ανεβάσει αρκετά πλάνα από το ταξίδι τους (έχουν αποφασίσει να γυρίσουν οδικώς όλη τη χώρα) και δείχνουν απόλυτα ευτυχισμένοι, αν και η Χριστίνα Μπόμπα διαμαρτύρεται πως ο Σάκης Τανιμανίδης.... την καταπιέζει!

Μάλιστα ο Σάκης έκανε live μετάδοση στο Instagram, ρωτώντας τους χρήστες του διαδικτύου ποιο επίθετο να κρατήσει η Χριστίνα μετά το γάμο, Μπόμπα ή Τανιμανίδη.

Την ώρα εκείνη, λοιπόν, το ζευγάρι πέρασε από ένα παγωτατζίδικο και η Χριστίνα Μπόμπα ζήτησε από τον Σάκη Τανιμανίδη να φάνε ένα παγωτό.

Η απάντηση όμως του παρουσιαστή δεν ήταν και η αναμενόμενη, καθώς ο ίδιος της απάντησε «Μέσα στη θερμίδα είμαστε. Εγώ λέω να ξεκινήσουμε υγιεινά και να πιούμε ένα φυσικό χυμό»

Η Χριστίνα Μπόμπα, όμως, δεν χάρηκε με αυτήν την εξέλιξη και έκανε το παράπονό της: «Να με λένε Τανιμανίδη, να μην τρώω παγωτά… Τι καταπίεση είναι αυτή;».

Βέβαια και οι δυο έφαγαν τελικά παγωτό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!