GOSSIP

Oι Beckhams πόζαραν,,, οικογενειακώς για τη Vogue [εικόνες]

Για μια ακόμη φορά η Victoria Beckham χωρίς να χρειαστεί στην ουσία να πει τίποτα, βούλωσε τα στόματα όσων λένε πως ο γάμος της με τον David αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ήταν ένα εξώφυλλο και μια φωτογράφηση για το περιοδικό Vogue.

Στο τεύχος Οκτωβρίου, η βρετανική έκδοση της Vogue, διάλεξε την Victoria Beckham για να ποζάρει στο εξώφυλλο μαζί με την οικογένειά της, με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας του fashion brand της Victoria, η οποία μετά από μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι ως μέλος των θρυλικών Spice Girls συνεχίζει να κάνει μια εξίσου λαμπρή καριέρα ως σχεδιάστρια μόδας.


Στο σχετικό αφιέρωμα που συνοδεύει το διπλό εξώφυλλο, η Victoria μιλά όμως και για την οικογένειά της και την αγάπη της για τα 4 παιδιά της, (τους γιους της Brooklyn, Romeo και Cruz και την κορούλα της Harper) και φυσικά για τη σχέση της με τον σύζυγό της David Beckham, μια σχέση που εδώ και δεκαετίες διαρκώς γράφεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα και κάθε φορά οι φήμες διαψεύδονται.

 

Έτσι έγινε και τώρα αφού στη φωτογράφηση της Vogue βλέπουμε όλους τους Beckhams μαζί, αγαπημένους και ευτυχισμένους. Μέχρι και το σκυλάκι της οικογένειας, το cocker spaniel Olive, δείχνει να περνάει τέλεια με αυτή την οικογένεια

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!