GOSSIP

Meghan & Harry έκλεψαν ξανά τις εντυπώσεις και σκόρπισαν χαμόγελα σε παιδιά

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ετοιμάζονται για την πρώτη τους επίσημη βασιλική περιοδεία με πρώτο σταθμό της Αυστραλία, αλλά παράλληλα συνεχίζουν να έχουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με πλήθος κοινωνικών υποχρεώσεων.

Όμως χθες και η Meghan και ο Harry φάνηκαν να απολαμβάνουν το γεγονός πως μπόρεσαν να μοιράσουν χαμόγελα σε παιδιά. Το διάσημο ζευγάρι συναντήθηκε με παιδιά που πάσχουν από διάφορες ασθένειες (και τους ανθρώπους που τα φροντίζουν) τα οποία βραβεύτηκαν στο πλαίσιο του θεσμού των WellChild Awards.

Πρόκειται για μια φιλανθρωπική δράση που επιβλέπει ο πρίγκιπας Harry και φέτος είχε μαζί του και τη σύζυγό του Meghan Markle, η οποία ενθουσίασε τα παιδιά που όλα έλεγαν πως είδαν τον γάμο τους και ανυπομονούσαν να τη γνωρίσουν.


Η Meghan φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι και είχε ξανά τον χαρακτηριστικό επιμελώς ατημέλητο κότσο της και δεν σταμάτησε να χαμογελά στα παιδιά.


Πολλοί δε βλέποντας το ζευγάρι να μιλά με τα παιδιά σχολίασαν πως θέλουν σύντομα να τους δουν να γίνονται και οι ίδιοι γονείς,
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!