GOSSIP

H Maria Menounos ετοιμάζει το θρησκευτικό γάμο της που θα γίνει στην Ελλάδα

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2018, εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν σε ζωντανή μετάδοση τη διάσημη τηλεπαρουσιάστρια να παντρεύεται τον  Keven Undergaro, αλλά τώρα η Maria Menounos αποκάλυψε πως σχεδιάζει να κάνει και θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα.

Ο πολιτικός γάμος της Menounos, έγινε στην Times Square της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο του πρωτοχρονιάτικου live show του καναλιού FOX.


Ο γάμος έγινε υπό πολικές θερμοκρασίες, με τον κωμικό ηθοποιό  Steve Harvey να αναλαμβάνει το ρόλο του... ιερέα.


Τώρα όμως η 39χρονη Maria σκοπεύει να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.


Μάλιστα η Maria αποκάλυψε πως ο θρησκευτικός της γάμος, θα γίνει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως σκοπεύει να κάνει το γάμο της στο Άκοβο της Αρκαδίας, αφού από εκεί κατάγεται ο μπαμπάς της Κωντσαντίνος Μενούνος.


"Πιστεύω πως στους γάμους στην Ελλάδα πάντα «περνούν» οι κανόνες του πατέρα. Μπορεί, λοιπόν, η μητέρα μου (η Λίτσα Μενούνος) να είναι από την Καλαμάτα, αλλά εγώ είμαι από το Άκοβο" είπε η Maria που όμως δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το πότε θα γίνει ο γάμος και λέει πως όλα θα κανονιστούν την τελευταία στιγμή.


Το σίγουρο είναι πως δεν θα κάνει τόσο κρύο όσο έκανε στον πολιτικό της γάμο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!