GOSSIP

Ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη είχε και πολύ... Survivor [βίντεο]

Στο κυκλαδίτικο νησί της Σίφνου αποφάσισαν να παντρευτούν χθες ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Και φυσικά ο γάμος του παρουσιαστή του Survivor δεν θα μπορούσε να μην έχει και κάποια στοιχεία από το γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης.

Εκτός από το γεγονός πως μεταξύ των καλεσμένων ήταν πολλοί πρώην παίκτες του Survivor, όπως ο περσινός νικητής Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και οι Bo, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος...κ.ά., μάθαμε πως υπήρχε και μια εντυπωσιακή έκπληξη για το ζευγάρι που είχε έντονο το στοιχείο του Survivor.


 Όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr, μετά το γάμο, ακολούθησε λαμπερή δεξίωση στο εντυπωσιακό σπίτι των κουμπάρων τους, της Μαρίνας Βερνίκου και του συζύγου της, Μίλτου Καμπουρίδη. Εκεί τους καλεσμένους τους περίμενε μία έκπληξη… Στην πίστα που είχε στηθεί για το χαρούμενο γεγονός, μία ομάδα χορευτών ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε μία άλλη νότα… ένα άρωμα από survivor; Πώς αφού ακούγονταν το επικό κομμάτι "Heart of Courage" που είναι το μουσικό χαλί του ριάλιτι επιβίωσης! 


Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης είχε κάνει πρόταση γάμου στην Χριστίνα πριν φύγει για το survivor 1 και τις ετοιμασίες του γάμου τους τις είχαν ξεκινήσει πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι… Στο νησί και τις δύο φορές τον είχε επισκεφτεί η Χριστίνα, η οποία είχε μείνει μαζί του αρκετό διάστημα.
Δείτε το βίντεο με το εντυπωσιακό show!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!