GOSSIP

Γιατί η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να πει "αντίο" στην τηλεόραση;

Η πανέμορφη ξανθιά κοπέλα που το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε μέσα από τη σύγχρονη αναβίωση του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού "Ο Τροχός της Τύχης" (θυμίζουμε πως έτσι κάποτε γνωρίσαμε την Ελένη Μενεγάκη), η νεαρή Τζούλια Νόβα δηλώνει πως πλέον αποχωρεί (έστω και προσωρινά) από την τηλεόραση.

Και μάλιστα ο λόγος που το κάνει είναι για να ασχοληθεί με τη ζωγραφική!


 Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η νεαρή παρουσιάστρια του Star αποφάσισε να αποχωρήσει για κάποιο διάστημα από την τηλεόραση παρόλο που είχε προτάσεις και να ασχοληθεί με τη ζωγραφική.

Η παρουσιάστρια σε δηλώσεις της στην εφημερίδα, εξομολογήθηκε: «Από μικρή ασχολούμουν με τη ζωγραφική, είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την είχα παραμελήσει. Κάποιοι φίλοι, λοιπόν, που είδαν τα έργα μου, με προέτρεψαν να συνεχίσω και έλαβα σοβαρά υπόψη μου τα λεγόμενά τους. Μέσα στους επόμενους μήνες σκέφτομαι να κάνω μια έκθεση ζωγραφικής, αλλά ακόμη δεν έχω βρει τον χώρο. Θα ασχοληθώ με την τηλεόραση κάποια στιγμή αργότερα. Είχα κάποιες προτάσεις για καινούρια πράγματα αλλά δεν τις βρήκα ελκυστικές. Προς το παρόν θα ασχοληθώ με τα έργα μου».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!