GOSSIP

H Melania Trump έκανε... κηπουρική με πανάκριβα ρούχα και γόβες στιλέτο

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ προφανώς αδιαφορεί για την κριτική που δέχεται από τα media για τις πανάκριβες στιλιστικές επιλογές της και ακόμα και για να φυτέψει ένα δέντρο φόρεσε ένα πανάκριβο σύνολο με ρούχα διάσημων σχεδιαστών και γόβες στιλέτο.

Πριν λίγες μέρες η Melania Trump έκανε μια δημόσια εμφάνιση, καθώς κλήθηκε να φυτέψει μια μικρή βελανιδιά στον κήπο του Λευκού Οίκου.


Φυσικά δεν πρόκειται για μια τυχαία βελανιδιά, αλλά για δενδρύλλιο που προέρχεται από την ιστορική βελανιδιά"Αιζενχάουερ" που δεσπόζει πάνω από τον κήπο που δημιούργησε η Τζάκι Κένεντι στην ανατολική πτέρυγα του Λευκού Οίκου.


Και μολονότι στο παρελθόν η Melania έχει δεχτεί πολλά επικριτικά σχόλια για τις "στημένες" πόζες της όταν ασχολούνταν δήθεν με την κηπουρική στον Λευκό Οίκο (ενώ η προκάτοχός της Michelle Obama όντως λάτρευε και ασχολούνταν με την κηπουρική) και τα πανάκριβα ρούχα που φοράει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση και για αυτή την περίσταση διάλεξε να φορέσει κάτι πανάκριβο και σικ.
Συγκεκριμένα η Melania φύτεψε το δέντρο φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες Louboutin και μια φούστα του οίκου Valentino και φυσικά τα σχόλια έπεσα;ν και πάλι βροχή για το outfit της Πρώτης Κυρίας, η αξία του οποίου ξεπερνά τα 7.500 δολάρια (μόνο η φούστα κοστίζει 4.000 δολάρια).


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!