GOSSIP

O Ed Sheeran παντρεύτηκε - Το επιβεβαίωσε ο ίδιος [βίντεο]

Ο πασίγνωστος Βρετανός μουσικός και τραγουδιστής Ed Sheeran που έχει σπάσει πολλά ρεκόρ πωλήσεων στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία κατάφερε κάτι που δύσκολα πετυχαίνει κανείς που είναι τόσο διάσημος: παντρεύτηκε και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι.

O 27χρονος Ed Sheeran κατάφερε να παντρευτεί με την 26χρονη Cherry Seaborn με την οποία είχε αρραβωνιαστεί πριν λίγους μήνες (τότε απλά είχε ανακοινώσει μέσω Instagram λίγο πριν την Πρωτοχρονιά του 2018 πως αρραβωνιάστηκε) και τα media δεν έμαθαν τίποτα. Αντίθετα κατά καιρούς γράφονταν πως ο Ed έχει χωρίσει με τη νεαρή Cherry. 


Τελικά όχι μόνο δεν χώρισαν αλλά παντρεύτηκαν κιόλας.

Την είδηση πως έχει ήδη παντρευτεί, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ed σε τηλεοπτική του συνέντευξη, όπου σε ερώτηση για το αν κάνει πλάνα για να παντρευτεί αυτός έδειξε απλά τη βέρα στο χέρι του και άφησε να εννοηθεί πως ήδη έχει παντρευτεί και όταν ρωτήθηκε πως κατάφερε να κρατήσει κρυφό το γάμο του, απλά απάντησε πως ούτως ή άλλως προσπαθεί να αποφεύγει τη δημοσιότητα κάτι που πραγματικά ισχύει στην περίπτωση αυτού του ταλαντούχου μουσικού.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!