GOSSIP

O Νίνο ευχαρίστησε τους γονείς τους που τον έκαναν ένα "τέρας" [εικόνα]

Έντονη διάθεση για αυτοσαρκασμό είχε ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο, όταν θέλησε να στείλει μέσω Instagram ένα μήνυμα στους γονείς του.

Ο Νίνο Ξυπολυτάς, πλέον είναι 37 ετών, έχει γίνει και ο ίδιος πατέρας (έχει αποκτήσει δύο παιδιά) και τώρα θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ στους γονείς του μέσω social media.
Μόνο που το έκανε με γερές δόσεις αυτοσαρκασμού και με το να αναρτήσει στο Instagram μια φωτογραφία του που τον δείχνει μωρό στην αγκαλιά της μητέρας του. 


Και ο Νίνο ως μωρό είναι γεμάτος μαλλιά και μάλλον ασχημούλικος με αποτέλεσμα τα σχόλια να πέφτουν βροχή.


Πάντως ο ίδιος ο Νίνο συνόδευε τη φωτογραφία με ένα γλυκό μήνυμα προς τους γονείς του: "Ότι είσαι, όπως και αν είσαι, όπως σκέφτεσαι, ό,τι αναμνήσεις έχεις από τα παιδικά σου χρόνια, όλα αυτά έρχονται από το πώς σε μεγάλωσαν οι γονείς σου. Ό,τι θα κάνεις από εδώ και πέρα μεγάλε, είναι καθαρά δικό σου θέμα, παίρνεις τις ευθύνες σου, κάνεις αυτό που σου λέει η ψυχή σου. Φτιάχνεις καθημερινά τις αναμνήσεις που θα έχεις στο μέλλον.
Μαμά μου, Μπαμπά μου, σας ευχαριστώ που με κάνατε ένα «τέρας». Δεν φοβάμαι καμία κατάσταση κανέναν και τίποτα. Είμαι έτοιμος για όλα. Και είμαι απόλυτα ευτυχισμένος για αυτό. Μπορώ να διαχειριστώ οποιαδήποτε κατάσταση. Τα ίδια θα προσπαθήσω να μάθω στα παιδιά μου. Είστε οι καλύτεροι γονείς που θα μπορούσα να έχω. #mother #father #parents #love #family#familia #son #don."

 

 

A post shared by Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) on Aug 26, 2018 at 7:53pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!