GOSSIP

Οι νέες πόζες με μαγιό της Kourtney Kardashian... κολάζουν [εικόνες]

Είναι η μεγαλύτερη από τις αδελφές Kardashians (πλησιάζει τα 40) έχει αποκτήσει τρία παιδιά, είχε μια πολυτάραχη ερωτική ζωή, αλλά αναμφίβολα καταφέρνει να διατηρεί ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλές ακόμα και με τα μισά της χρόνια.

Φέτος η Kourtney Kardashian, πρόσφατα χώρισε από τον κατά πολλά χρόνια νεότερο σύντροφό της, στο νέο κύκλο του reality των Kardashians την είδαμε να τσακώνεται άγρια με τις αδελφές της και την μάνα της, ενώ ήταν η μόνη από τις 5 αδελφές Kardashians που δεν μπήκε στη λίστα γνωστού ανδρικού περιοδικού με τις πιο σέξι γυναίκες της χρονιάς.


Και τώρα η Kourtney μάλλον βάλθηκε να μας δείξει πως όχι μόνο έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο χωρισμό της, αλλά πως η ίδια νιώθει πιο σέξι από ποτέ.


Στις νέες πόζες που ανέβασε στο Instagram η 39χρονη Kourtney φοράει ένα απίστευτα σέξι και αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό σε μεταλικούς ροζ τόνους και δείχνει πως διατηρεί ένα άψογο κορμί. Η ίδια δε, έγραψε (όλο νόημα) δίπλα στη μια από τις τρεις πόζες της πως "Μερικές φορές εγώ έχω όλη τη λάμψη"


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!