GOSSIP

H Kate Middleton έχει μια ουλή στο κεφάλι που λίγοι έχουν προσέξει [εικόνες]

Μολονότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ βρίσκεται εδώ και σχεδόν μια δεκαετία μόνιμα στο επίκεντρο της δημοσιότητας, σχεδόν κανείς δεν έχει προσέξει πως έχει μια μεγάλη ουλή στο κεφάλι της.

Οι περισσότεροι θεωρούν πως η Kate Middleton είναι πάντα αψεγάδιαστη. Και όμως η σύζυγος του πρίγκιπα William έχει ένα μεγάλο σημάδι στο κεφάλι της και μάλιστα κανείς δεν ξέρει πως (ακριβώς) το απέκτησε.

Το σημάδι το παρατήρησαν κάποιοι αρχικά το 2011 και μάλιστα τότε μερίδα του βρετανικού Τύπου είχε γράψει πως η ουλή έχει προκληθεί από extentions στα μαλλιά. Ωστόσο τότε εκπρόσωπος του παλατιού είχε εξηγήσει πως αυτό δεν ισχύει και πως η Δούκισσα έχει την ουλή εξαιτίας μιας χειρουργικής επέμβασης που έκανε όταν ήταν παιδί.


Φυσικά δεν δόθηκε καμιά άλλη λεπτομέρεια για το τι ακριβώς αφορούσε αυτή η επέμβαση καθώς το παλάτι τόνισε πως αυτά είναι ιδιωτικές λεπτομέρειες και τα θέματα υγείας είναι καθαρά προσωπικά ζητήματα για τα οποία τηρείται πάντα το απόρρητο.


Η ουλή πάντως φαίνεται στο τριχωτό της κεφαλής στο αριστερό μέρος του προσώπου της Kate λίγο μετά το πλάι του μετώπου της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!