GOSSIP

Η Φουρέιρα απέκτησε το δικό της «αστέρι» στην πλατεία Αγίας Νάπας

Το δικό της αστέρι στην «Πλατεία Διασημοτήτων Αγίας Νάπας» απέκτησε μετά τον Μάριο Φραγκούλη, τον Παντελή Παντελίδη και τον Γιώργο Μαζωνάκη και η Ελένη Φουρέιρα.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Διασημοτήτων στη παρουσία πλήθος κόσμου.

Την τραγουδίστρια υποδέχθηκε στην Πλατεία ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος, ο οποίος καλωσόρισε την Ελένη Φουρέιρα στην Αγία Νάπα και της εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Δήμος αποφάσισε να τοποθετήσει πλάκα – αστέρι με το όνομα της στο συγκεκριμένο χώρο.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου στη συνέχεια έγιναν τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας ενώ η Ελένη Φουρέρα «φανερά συγκινημένη και ενθουσιασμένη ευχαρίστησε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη τιμή που της έγινε».

Η ίδια η Ελένη ανέβασε πρόσφατα φωτογραφίες στο Instagram ποζάροντας δίπλα στο αστέρι της και έγραψε: "Μολονότι τα αστέρια είναι τρελά, μολονότι τα αστρέρια είναι τυφλά, αυτός ο δρόμος είναι γεμάτος αστέρια και χαίρομαι που είμαι και εγώ μέρος του".

 

 

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on Aug 11, 2018 at 5:11am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!