GOSSIP

Μάθαμε πόσα χρήματα έπαιρνε η Markle για κάθε επεισόδιο στο Suits και δεν είναι λίγα!

Μπορεί πλέον η Meghan Markle να έχει τον τίτλο της Δούκισσας του Σάσεξ και να έχει παντρευτεί έναν πρίγκιπα, αλλά βρετανικά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν πως από την καριέρα της ως ηθοποιός είχε ήδη καταφέρει να φτιάξει μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία.

Για χρόνια η Meghan Markle υποδύονταν την Rachel Zane, την κόρη ενός γνωστού δικηγόρου που ονειρεύονταν να γίνει και η ίδια νομικός.


Και μπορεί ο ρόλος της να μην ήταν απόλυτα πρωταγωνιστικός (πρωταγωνιστές της σειράς ήταν ο Gabriel Macht και ο Patrick J Adams) αλλά το τηλεοπτικό ειδύλλιο της Rachel με τον Michael Ross (Patrick J Adams - τον βλέπετε στην κάτω εικόνα) κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού με αποτέλεσμα μετά την πρώτη κιόλας σεζόν ο ρόλος της Rachel να αναβαθμιστεί. 

Και τώρα τα βρετανικά media αποκαλύπτουν το ύψος της αμοιβής που η Markle έπαιρνε για κάθε επεισόδιο και δεν είναι καθόλου μικρό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Sun, η δούκισσα του Σάσεξ έπαιρνε 47.000 δολάρια ανά επεισόδιο του Suits. Αυτό σημαίνει ότι έβγαζε 423.000 δολάρια ετησίως, ποσό πολύ υψηλότερο από αυτό του ετήσιου εισοδήματος του μέσου Αμερικανού.

Εκτός όμως από την τηλεοπτική αυτή σειρά, πήρε αρκετά χρήματα για τους μικρούς ρόλους στις ταινίες που συμμετείχε. Συγκεκριμένα, αμείφθηκε με 175.000 δολάρια για ένα σύντομο πέρασμα από την ταινία «Remember Me» της οποίας την παραγωγή έκανε ο πρώην σύζυγός της, ενώ πήρε 145.000 δολάρια για μια κωμωδία το 2006.

Συνολικά δε η περιουσία της Μέγκαν φτάνει τα 5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το CelebrityNetWorth.com, που τονίζει πως ως ηθοποιός η Markle φρόντιζε να κλείνει πάντα καλές συμφωνίες.

Το ίδιο site αναφέρει πως η περιουσία του πρίγκιπα Harry είναι 8 φορές μεγαλύτερη από αυτή της συζύγου του, με την καθαρή του αξία να ανέρχεται στα 38 εκατομμύρια δολάρια.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!