GOSSIP

Κανείς δεν γνώριζε πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε και ένα δεύτερο "κρυφό" νυφικό

Πολλά χρόνια πριν τους γάμους της Kate Middleton και της Meghan Markle, ένας άλλος πριγκιπικός γάμος, αυτός την αείμνηστης Νταϊάνα, είχε προκαλέσει παγκόσμιο πάταγο.

Η αδικοχαμένη πεθερά των Meghan & Kate είχε παντρευτεί τον πρίκγκιπα Κάρολο, στις 29 Ιουλίου 1981 στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.και χιλιάδες γυναίκες θαύμασαν τότε το νυφικό της και θέλησαν να το μιμηθούν. 

Και όμως τώρα μαθαίνουμε πως η Lady D είχε και ένα δεύτερο "κρυφό¨" νυφικό και πως ίσως να φορούσε εκείνο την ημέρα του γάμου της.

Όμως, όπως αποκαλύπτεται, οι σχεδιαστές του πριγκιπικού νυφικού Ντέιβιντ και Ελίζαμπεθ Μάνουελ είχαν φτιάξει και ένα δεύτερο νυφικό φόρεμα. Το μυστικό τους ήταν τόσο καλά κρυμμένο που ούτε η ίδια η Νταϊάνα δεν το γνώριζε.

Η δημιουργία του δεύτερου νυφικού έγινε επειδή υπήρχαν φόβοι ότι το σχέδιο του πρώτου -που τελικά φόρεσε η Νταϊάνα- θα διέρρεε πριν το γάμο, οπότε οι σχεδιαστές θέλησαν να δημιουργήσουν μια εναλλακτική σε μια τέτοια περίπτωση. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, δεν το συζήτησαν καν μαζί της, ενώ το δεύτερο νυφικό ήταν μεν παρόμοιο αλλά με ορισμένες σημαντικές διαφορές.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!