GOSSIP

Η σύζυγος του Φίλιππου Πλάτσικα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του! Τι συνέβη;

Στα δικαστήρια καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους  ο Φίλιππος Πλιάτσικας με την σύζυγό του, Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

Οι «ασκοί του Αιόλου» άνοιξαν για το ζευγάρι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, η Νάντια Σπηλιωτοπούλου την Παρασκευή (3/8) προχώρησε σε κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά του συζύγου της, Φίλιππου Πλιάτσικα.

Οι πλέον αντίδικοι βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη (8/8) στον δεύτερο όροφο του κτιρίου 5 της παλιάς σχολής Ευελπίδων, ενώπιον της πρωτοδίκη Κυριακής Γάλλιου. Ο σκοπός της συνάντησης τους ήταν η συζήτηση της υπ’ αριθμόν 78026 αίτησης προσωρινής διαταγής, την οποία κατέθεσε η Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

Ύστερα από την αποχώρηση του πρώην ζεύγους από το γραφείο της δικαστικής λειτουργού, η ηθοποιός προσπάθησε να μιλήσει στον γνωστό τραγουδοποιό. Η προσπάθειά της αποδείχθηκε άκαρπη καθώς ο Φίλιππος Πλιάτσικας αύξησε ταχύτητα στο βήμα του, με σκοπό να αποφύγει την Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

Η επίσημη έναρξη της δικαστικής τους διαμάχης θα λάβει χώρα το φθινόπωρο στην δικαστική αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, αφού η δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Νάντια Σπηλιωτοπούλου εις βάρος του Φίλιππου Πλιάτσικα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!