GOSSIP

H Kim Kardashian δεν ήξερε τι να απαντήσει όταν η κόρη της ρώτησε γιατί είναι διάσημη

Τα παιδιά συχνά μπορεί να κάνουν ερωτήσεις που θα φέρουν σε μεγάλη αμηχανία τους γονείς τους και αυτό έκανε και η κόρη της Kim Kardashian.

Βέβαια η μόλις 5 ετών North West είχε μια απορία που την έχουν αρκετοί που δεν έχουν παρακολουθήσει την πορεία των Kardashians. Η μικρούλα ρώτησε τη μητέρα της γιατί είναι διάσημη, αφού προφανώς η μικρή δεν βλέπει τη μητέρα της να κάνει κάποιο από τα γνωστά επαγγέλματα που ίσως έχει αρχίσει να μαθαίνει.


Την αποκάλυψη πως δέχτηκε αυτή την ερώτηση από την κόρη της, την έκανε η Kim όταν βρέθηκε καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή και εκεί είπε πως προσπάθησε να βρει τι θα απαντήσει και επαναλάμβανε συνέχεια πως "ξέρεις έχουμε ένα τηλεοπτικό σόου" και πως τότε η κόρη της είπε "Οου ΟΚ" και πως ήταν η πρώτη φορά που η κόρη της είχε μια τέτοια αντίδραση.


Πάντως χιλιάδες είναι αυτοί που σχολιάζουν πως η κανονική απάντηση στην ερώτηση είναι η κυκλοφορία ενός sex tape που έδειχνε την Kim με τον πρώην της Ray J, αλλά αυτή δεν είναι μια απάντηση που δίνεις σε ένα παιδί.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!