GOSSIP

H Jolie αντικρούει τους ισχυρισμούς Pitt πως της έδωσε εκατομμύρια

Το διαζύγιο Pitt - Jolie εξελίσσεται σε μια άσχημη δικαστική διαμάχη με τους δύο χολιγουντιανούς σταρ να ανταλλάσσουν κατηγορίες μέσω των δικηγόρων τους με επίκεντρο τα έξι παιδιά τους και τη διατροφή τους.

Πρόσφατα η Jolie κατηγόρησε τον Pitt με έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο η δικηγόρος της, πως δεν έχει πληρώσει διατροφή για τα παιδιά από τη μέρα που η ίδια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.
Ο Brad πέρασε στην αντεπίθεση και μέσω των δικηγόρων του γνωστοποίησε στο δικαστήριο πως τους τελευταίους μήνες ο 54χρονος Pitt έδωσε  στην 43χρονη Jolie περισσότερα από 9 εκατ. δολάρια για να στηρίξει την ίδια και τα έξι παιδιά τους μετά το διαζύγιό τους.

Και τώρα η δικηγόρος της Jolie εξηγεί πως αυτά τα χρήματα ήταν δάνειο και πως ο Brad ζητά πίσω το ποσό και μάλιστα με τόκους και πως αυτά τα χρήματα δεν έχουν καμία σχέση με τη διατροφή για τα παιδιά την οποία ποτέ δεν πλήρωσε ο Pitt.

«Από τον Brad ζητήθηκε να βοηθήσει με τα έξοδα ενός νέου σπιτιού για την Αντζελίνα και τα παιδιά, αλλά αντίθετα αυτός δάνεισε τα χρήματα και τώρα ζητά την καταβολή τόκων. Η Angelina θα τήρησει αυτό το δάνειο. Ένα δάνειο, όμως, δεν είναι στήριξη των παιδιών και να το παρουσιάζει κάποιος έτσι είναι αναληθές και αποπροσανατολιστικό» αναφέρεται στην ανακοίνωση των δικηγόρων της διάσημης ηθοποιού.

Όπως τονίζουν η πελάτης τους ζητά από τον διάσημο πρώην σύζυγό της «να καταβάλει το 50% των εξόδων των παιδιών. Και αυτό ο Brad δεν το έχει κάνει. Η Jolie  χρειάστηκε να καλύψει την πλειονότητα των εξόδων τα τελευταία δύο χρόνια. Η στήριξη των παιδιών δεν είναι προαιρετική σύμφωνα με το δίκαιο της Καλιφόρνια».

Το περιοδικό Us Weekly υποστηρίζει ότι η Jolie υποχρεώθηκε να επιστρέψει στα γυρίσματα - αυτή την περίοδο συμμετέχει στην ταινία Maleficent 2 που γυρίζεται στο Λονδίνο - προκειμένου να καλύψει τα έξοδα διαβίωσης των παιδιών της. «Δεν εργάστηκε για 1,5 χρόνο προκειμένου να είναι δίπλα στα παιδιά της και τώρα δουλεύει για να συντηρεί το σπίτι τους» ανέφερε πηγή στο περιοδικό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!