GOSSIP

O Στέλιος Κρητικός ποζάρει με τους γιους του και η ομοιότητά τους εντυπωσιάζει

O Στέλιος Κρητικός, ο ηθοποιός που ξεχώρισε με την συμμετοχή του και στο φετινό Survivor, είναι περήφανος για όλα του τα παιδιά και το έχει πει δημοσίως. Όμως πολλοί ίσως δεν ξέρουν πως οι γιοι του μοιάζουν με κλώνους του!

Ο γνωστός ηθοποιός, που έχει αποκτήσει και μια κόρη από το δεύτερο γάμο του, τώρα αποφάσισε να ανεβάσει στο Intagram ένα στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές του διακοπές όπου ποζάρει μαζί με τους γιους του Μιχαήλ- Αγγελο και Άρη.


Και όπως θα δείτε η ομοιότητά τους με τον μπαμπά τους είναι εκπληκτική.


Μάλιστα ο ίδιος ο Στέλιος στο μήνυμα που συνόδευε την οικογενειακή φωτογραφία έγραψε: "Αγαπώ τις στιγμές που το χτές συναντάει το σήμερα,τις στιγμές που το πρίν συναντάει το μετά, που το νέο συναντάει το παλιό, που το πέρσι συναντάει το φέτος . 
Τις αγαπώ γιατι όσο κι αν μοιάζουν μεταξύ τους οι ενώσεις τους ,όσο κι αν οι γκριμάτσες μας τσαλακώνουν όμοια το χαρτί, οσο κι αν πετυχαίνουν με ακρίβεια οι συνδέσεις τους , όσο κι αν το παζλ των χρωμάτων τους δεν αλλοιώνεται στο πέρασμα του καιρού ,όσο κι αν η αντίστροφη μέτρηση στο κλικ της μηχανής μας ειναι ακριβής, ουσιαστικά τίποτα δεν είναι το ίδιο !!! Το μόνο ίδιο είναι πίσω απο το ορατό .
Ανακαλύψτε το !!!
Μια φορά ζεις !!! Yolo"

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!