GOSSIP

H Kourtney χώρισε με το νεαρό σύντροφό της

Τίτλοι τέλους έπεσαν σε μια ακόμη σχέση της Kourtney Kardashian μετά από αποκαλύψεις για απιστίες του νεαρού συντρόφου της.

Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, η Kourtney Kardashian και ο Younes Bendjima αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Όπως διαβάζουμε στο jenny.gr η τηλεοπτική σταρ και μητέρα τριών παιδιών, μάλιστα, έπαψε να ακολουθεί τον πρώην σύντροφό της στο Instagram, παρότι μέχρι πρόσφατα μοιράζονταν στιγμιότυπα από τις διακοπές που έκαναν στην Ιταλία.

Μόλις χθες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν το μοντέλο σε τρυφερές στιγμές με τη Jordan Ozuna, σερβιτόρα που παλιότερα έβγαινε με τον Tyga και έπειτα με τον Justin Bieber. Ο Younes, βέβαια, δεν άργησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. «Θέλουν να είμαι ο κακός της υπόθεσης», έγραψε στην ιστορία του στο Instagram. «Δεν μπορείς να περάσεις καλά ούτε με τους φίλους σου πλέον… Πού είναι οι υπόλοιποι 12 φίλοι μου; Ωραία λήψη, πάντως», συνέχισε.

«Για μία ακόμη φορά αποτύχατε. Δεν κάνω τέτοια ‘ζωή’ οπότε δεν μπορείτε να με αγγίξετε. Ξέρω ποιος είμαι, από πού είμαι και πού πηγαίνω και αυτό σας ενοχλεί. Μόνο μία γνώμη μετράει. Εκείνη του Θεού μου», ολοκλήρωσε. 

Παρότι δε γνωρίζουμε την πραγματική αιτία του χωρισμού τους – αν και σίγουρα θα τη μάθουμε σε κάποιο επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians – η Kourtney και ο Bendjima έδειξαν ότι η σχέση τους περνούσε κρίση όταν, πριν περίπου ένα μήνα, 25χρονος έκανε ένα απαράδεκτο σχόλιο σε ανάρτησή της. Η 39χρονη πόζαρε με μπικίνι και εκείνος θεώρησε καλή ιδέα να γράψει «Αυτό πρέπει να δείχνεις για να παίρνεις likes;». Βέβαια, αργότερα το έσβησε.

«Ποτέ δεν του άρεσε το ότι (η Kardashian) ανέβαζε προκλητικές φωτογραφίες στα social media», αποκάλυψε μία πηγή στο People US. «Δε θέλει η κοπέλα του να κάνει τέτοια πράγματα. Καταλαβαίνει ότι είναι η δουλειά της, αλλά θέλει να εμφανίζεται με περισσότερα ρούχα… Πάντα είχε αυτό το πρόβλημα. Μάλιστα, αυτή είναι η κυριότερη αιτία των τσακωμών τους και γι’αυτό είχαν χωρίσει στο παρελθόν».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!